Aldring i arbeidslivet – mer og mer på topp?

I Norge kan man jobbe til man er 72 år. Men er man da like produktiv og betydningsfull for arbeidsmiljøet? Blir man det erfarne, kunnskapsrike orakelet med stoisk ro som alle søker råd hos? Eller det avdanka antikvariske  mennesket som går igjen i gangene?

Hva betyr det for oss og arbeidslivet at vi står i jobb stadig lenger?

Per Erik Solem|

Per Erik Solem

Psykolog og forsker Per Erik Solem fra NOVA ved HiOA har forsket på aldring i arbeidslivet i sitt eget relativt lange arbeidsliv. I denne episoden forteller han hvorfor han mener at reglene om hvor lenge man skal stå i arbeidslivet ikke er optimale. Han gir også tips om hvordan man som aldrende yrkesaktiv kan imøtekomme den teknologiske utviklingen som går raskere og raskere, unge og kreative kollegaer, og stadig nye krav til effektivitet.

Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *