Er gaming dårlig for unge?

Sammendrag

Skaper gaming ensomhet, eller er det sosialt? Er det flest negativt aspekter ved å game, eller kan unge få noen fordeler de tar med seg i livet?

For mange er gaming en viktig del av hverdagen. Burde vi bekymre oss ? Skaper gaming ensomhet, eller er det sosialt? Er det flest negative aspekter ved å game, eller kan unge få noen fordeler de tar med seg i livet?

Vi har tatt en prat med Karolin Moberg, stipendiat på NOVA, OsloMet som forsker på unges forhold til dataspill, og Stian Overå, Postdoc ved Sykehuset Innlandet og faglig rådgiver i Korus Øst hvor han jobber med veiledning knyttet til gaming.

Programleder: Trond Tveit

Viten & Snakkis finnes også på Youtube

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *