Du må skrive

Jan Storø

Jan Storø

Skriving er et fantastisk verktøy for å lære. Når du skriver, trener du på å reflektere over det du lærer. I denne episoden sier Jan Storø det enkelt: Du MÅ skrive! Og så kommer han med mange gode råd for å komme i gang og ikke minst skrive godt.

Jan Storø har nettopp kommet ut med en fagbok om å skrive. Boka er i utgangspunktet en skrivebok for studenter i barnevern og sosialt arbeid, men de fleste skriverådene er nyttige for de fleste av oss.

Les mer:

2 Svar på “Du må skrive”

  1. Hei. Jeg jobber i 1. Linjetjenesten i bv tj i Oslo. Jobbet i omsorhsteamet i 10 år. Nå ny leder som krever en annen kvalitet på bl. a. Referat skriving, vedtak og saksfremlegg. Kan boka di være nyttig for meg som strever med å skrive faglig og ikke et muntlig språk. Mvh Liv Haugen

    Svar

    1. Hei, det tror jeg den kan være. Iallfall der av den. Som du ser av undertittelen er det en skrivebok for studenter. Det betyr at jeg har skrevet en del om oppgaveskriving. Men jeg har også skrevet om det å skrive. Og jeg gir en del tips til hvordan man kan trene for å bli en bedre skriver. De delene tror jeg bestemt kan være nyttig for alle. Det stoffet jeg nevner her er det mest av i den første delen av boka.

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *