Studentlivet – hvordan lykkes?

[English version below]

Kjære studenter, denne episoden av Viten+Snakkis er laget til dere. Vi har invitert førsteamanuensisene Anthony Giannoumis og Kyrre Begnum, som begge underviser og forsker på institutt for informasjonsteknologi, til å snakke om livet som student.

 

 

Capture-768x535Anthony og Kyrre kommer med gode råd om hvordan du best kommer i gang med semesteret, hvordan du forbereder deg til forelesning og hvordan du får mest mulig ut av å jobbe i grupper. Ønsker du flere tips bør du også besøke podcasten deres som handler om livet som student. https://blogg.hioa.no/studentlife

 

English

Dear students, this episode of Viten+Snakkis is made for you and it is even in English. We have invited Anthony Giannoumis and Kyrre Begnum who both teach and research at the Department of Computer Science to talk about student life. They have lots of good advice on how to get started with your semester, how to prepare for lectures and how to work in groups. Go visit https://blogg.hioa.no/studentlife for more great tips for your student life.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *