Del 1: Forskning på bærekraftig mat

Hva menes med bærekraft? Hva er egentlig kortreist mat, og hvorfor er den bærekraftig?

Dette er er den første episoden av en podkastserie på to episoder, hvor vi dykker ned i «Strength2food» prosjektet. 

Prosjektet Strength2Food er et 5-årig forskningsprosjekt  som skulle se nærmere på betydningen av EUs kvalitetspolitikk og offentlig sektors innkjøpspolitikk i forhold til lokal produksjon og forbruk av mat.

Målet er å styrke lokal økonomisk utvikling, og spesielt landbruket og fiskeriene, samt hvordan nye perspektiver og etableringen av nye kvalitetsmarkeder kan fremme utvikling av lokale næringskjeder.

I denne episoden har programverten Julie tatt en prat med Gunnar Vittersø om forskningen og resultatene.

Les mer om forskningen til Gunnar og teamet hans her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *